MAGYAR | ENGLISH | DEUTSCH | РУССКИЙ

safe4u infra riasztók a Progrespol Kft. ajánlásával.

 

Miért válassza a safe4u riasztót?

 

A hanghullámok mindig és mindenütt körülvesznek bennünket, a nap 24 órájában hangokat, beszédet és zenét hallunk. Mindezek a hangok a levegőben mint hanghullámok terjednek, melyeknek hullámhossza különböző frekvenciájú. Az emberi fül mintegy 30 Hz és 15 kHz közötti frekvenciatartományban érzékeli a hangokat. A 16 Hz alatti hanghullámokat infravörösnek, a 20 Hz feletti tartományban lévő hangokat ultrahangnak nevezzük. Az emberi fül az infravörös hullámokat nem érzékeli, a safe4u riasztó viszont ezen hullámokat méri be.
 
A SAFE4U RIASZTÓRENDSZEREK UGYANAZT A TECHNOLÓGIÁT ALKALMAZZÁK, MINT A NEMZETKÖZI MÉRŐÁLLOMÁSOK A FÖLDRENGÉSEK ÉRZÉKELÉSÉRE, VALAMINT A NUKLEÁRIS ROBBANTÁSOK FELDERÍTÉSÉRE.
 
A safe4u riasztórendszerek mérik az infravörös hullámokat és megbízhatóan érzékelik a betöréseket otthonában. A nyílászárók nyitásakor is infrahullámok keletkeznek az egész házban vagy lakásban, amely „behatolási hullámokat” a safe4u riasztók külön mozgás vagy nyitásérzékelők felszerelése nélkül bemérnek, akár több emeletet is felügyelve, 800 m²-ig.
 
A berendezés különlegessége, hogy 230 V-os megtáplálást követően, vezetékek és minden  egyéb szerelési munkák nélkül, egy mozdulattal élesített állapotba hozható. Ebben a riasztott állapotban a lakás vagy épület valamennyi helyiségében emberek és állatok egyaránt szabadon mozoghatnak

 

safe4you

 

Védje magát, családját és otthonát!

 

Egyeztessen   időpontot   a   safe4u   szaktanácsadójával   egy   ingyenes   és   kötelezettség   nélküli bemutatóra akár az Ön otthonában vagy munkahelyén.
Adja meg nevét, telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk:

 

Elérhetőségeink:
  • www.progrespol.hu
  • progrespol@t-online.hu
  • safe4u@progrespol.hu

Fehér István biztonsági szaktanácsadó, magyarországi forgalmazó.
Telefonszám: +36-30-90-30-700
További információk: www.safe4u.de
Forrás: https://www.bgr.bund.de

 

safe4you riasztók


Vezeték nélküli, gyors telepítésű, katonai szintű riasztórendszer otthonába vagy telephelyére!.

Tovább

 

Ajánlatkérés


Ajánlatot űrlapunk kitöltésével, illetve személyesen, telefonon, elektronikus és hagyományos levélben is kérhet elérhetőségeinken.

Tovább

 

Minőségügy


Cégünk közvetítői szakmai jogosítványát a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium bocsátotta ki. Szakmai kamarai tag és felelősségbiztosítással rendelkezik.

Tovább

 

Partnereink, üzleti ajánlatok


Tekintse meg partnereink listáját, illetve aktuális üzleti ajánlatainkat.

Tovább

Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Progrespol Kft. © 1997-2010